Over Ons

Over ons

Depri & dan is een website voor jongeren die meer willen weten over depressieve gevoelens of daar last van hebben .De site is er voor jongeren in de leeftijdscategorie van 15 tot 23 jaar.Ook vind je er informatie over het leven in 2 culturen en hoe dat soms kan bijdragen aan een dip of depri-gevoelens.

Ook kun je een zelftestje doen om te kijken of je een dipje, een heavy dip of misschien een depressie hebt. Of kun je verhalen van andere jongeren lezen wat zij hebben meegemaakt, hoe zij zich voelden en wat ze eraan gedaan hebben. Verder vind je er tips en kan je anoniem (je hoeft dus niet te vertellen wie je bent) chatten of mailen met een depri-en-dan coach.

Depressie komt vaker voor dan je denkt; 1 op de 5 jongeren krijgt er voor zijn/haar 18e jaar last van.Iedereen heeft wel eens last van een ‘dipje’; sombere gedachten, het niet lekker in je vel zitten. Dat is normaal dat hoort bij het leven. Meestal verdwijnen die weer na een dag of paar dagen.Maar soms duurt het langer.Hoe komt dat nou? Wat zijn mogelijke oorzaken en belangrijker nog wat kan je eraan doen?  Hoe voorkom je dat het erger wordt en dat je last krijgt van een depressie. Hoe herken je de signalen op tijd. Want hoe sneller je ze herkent hoe sneller je er iets aan kan doen. En hoe groter de kans dat je dip geen depressie wordt. Op http://www.depri-en-dan.nl/ kan je al deze informatie vinden.

Je kunt niet alle dips in je leven voorkomen. Je kunt ze wel steeds korter maken en minder zwaar, door te weten waarom ze ontstaan en wat je eraan kan doen!

Advertenties

Plaats je reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: